O alta minune a Sfantului Nectarie din septembrie 2007

 
O alta minune a Sfantului Nectarie din septembrie 2007
 
Ma numesc Monica Danetiu-Pana si locuiesc in California impreuna cu sotul meu Sergio, cei patru copii ai nostri si mama mea Nona. Am fost suficient de norocoasa ca mama mea sa-mi deschida capul si sa ma aduca la dreapta noastra credinta Ortodoxa dupa ce-am bantuit prin tot felul de rataciri.

Tot mama mea a cumparat o carte despre viata si minunile Sfantului Nectarie, si ultima oara cand am fost in Romania am fost la Manastirea Radu Voda la Moastele Sfantului Nectarie de unde am luat ulei sfintit din candela care arde la racla Sfantului. Am folosit uleiul sfintit ori de cate ori am avut copii bolnavi si de fiecare data s-au vindecat foarte repede.

In timpul celei de-a patra sarcini, mama mea s-a rugat la Sfantul Nectarie si a citit acatistul Sfantului in fiecare zi, cerand sa ma ajute sa nasc repede si fara probleme, intrucat am avut ceva complicatii la nasterea celui de-al doilea copil.

Pe 27 Septembrie am mers la spital, nu pentru ca as fi avut vreo durere, ci pentruca am simtit ca voi naste in acea zi. Cand am ajuns acolo, eram 5 cm dilatata, si asta dupa cum am mai spus, fara sa simt nici o contractie, nici cea mai mica durere. In toate camerele din jurul meu, alte femei gemeau in durerile nasterii, iar eu ma uitam picior peste picior la televizor. Dupa vreo ora, timp in care iarasi nu am simtit nici o durere ci doar presiune usoara, asistenta m-a controlat din nou si minunea minunilor, eram dilatata complet si gata de impins. A venit si doctorul si dupa ce-am impins de trei ori, baietelul nostru a venit pe lume sanatos si voinic. Doctorul chiar a comentat ca a venit degeaba, ca eu am nascut practic singura fara ajutorul lui. A fost cea mai usoara nastere pe care am avut-o, simtindu-ma atat de bine dupa, de parca nici nu nascusem.

Suntem convinse, si eu si mama mea, ca a fost inca una din multele minuni ale Sfantului Nectarie. Va multumim din suflet pentru informatia gasita pe site-ul dvs. referitor la ajutorul pe care Sfantul Nectarie il da femeilor insarcinate.

Sa ne miluiasca Bunul Dumnezeu cu mare mila Sa. Doamne ajuta.

(sursa: http://www.misiune-ortodoxa.ro )